tirsdag 20. desember 2011

Juleforberedelser, del 1:


Ja dette ble jammen meg juleferien sin... Kontoret er ribbet til beinet. Tannleger er totalt overflødige der nede om dagen. Planen var og i det minste være tilgjengelige på telefon... Det er litt rart, men når man er husløs tannlege og akuttpasientene er på tråden i uka før jul, så hører man plutselig sin egen stemme anbefale folk å kontakte de mest uglesette tannlegevakter-de stedene der der tannlegeulvene holder hus- steder man selv aldri ville satt sin fot og langt mindre sin munnhule...!!! Vel, vel. i dag virket forresten ikke telefonen heller....

Printeren virker heller ikke, tenkte lenge og vel på hvordan vi da skulle få skrevet en lapp til ytterdøra med litt informasjon om at vi faktisk ikke er der....Kom heldigvis på den lyse ideen om at man kunne skrive en lapp for hånd!!! Det var forøvrig en mulighet jeg helt hadde glemt fantes!




...dro i stedet innom senteret og kjøpte sjokkrosa forkle. Det viste seg å være kuren for juledepresjonen. Satte straks i gang med Dentinistas julepanforte-et merkelig bakverk hvor melet må trues inn i en tjukk smørje av en røre, men som merkelig nok smaker utrolig godt!!

Lar den stå som symbol på livet i førjulstiden- en tjukk smørje av lange mørke dager fylt med juleavslutninger og annet mas, men som likevel er utrolig fint...!



Ingen tvil om at rosa atter en gang kurerer gruff!!



Netty

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....