torsdag 19. august 2010

...de små gyldne øyeblikkene

Ettermiddagen i går innbød til rolige aktiviteter innomhus både hva vær og dagsform angikk. Mor og tre barn endte derfor opp i sofaen med film på DVD. Disneychannel hadde fått en velfortjent pause til fordel for pedagogisk riktig film, leid -og dermed kvalitetsikret og funnet severdig for barn- på Deichmann.
Midtveis i filmen kikker mor opp fra strikketøyet og kjenner en varme spre seg i hele kroppen over den idyllen som åpenbarer seg. Med minstejenta i armkroken ser jeg hvordan storebror legger hodet i fanget på lillesøster....et meget gyldent øyeblikk!
...et kvart sekund etterpå begynner lillesøster og slå storebror hardt i hodet fordi hun plutselig merker at han ikke bare har beveget seg over midtbanen i sofaen, men han har i tillegg også tatt på henne...grrr! Storebror på sin side begynner umiddelbart å dælje løs på søsteren av full kraft fordi "hun slo meg først"...dobbeltgrrrrr!!!
...så moralen er altså: Man må nyte de små gyldne øyeblikk, men fremfor alt være klar over at de små gyldne øyeblikk i realiteten er nanosekunder....akk ja.

Netty

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....