torsdag 3. februar 2011

Emaljepikene har endelig fått en mann i hus!
Skalle-Per flyttet inn i går og har vært gjenstand for stor beundring. Han har blitt snudd og vendt på, klappet og klemt på med en entusiasme som ville fått alle emaljeektemenn til å gå i taket av misunnelse. Med barnslig glede har vi blitt gjenforent med både Processus Styloideus og Os Occipitale- steder vi knapt husket fantes og som vi ikke har sett siden vi unge og naive tråkket rundt i nye klinikksko på tannlegehøyskolen midt på 90-tallet. Nå skjønner vi endelig hvorfor bedøvelsen ikke alltid virker som den skal og endelig husker vi hvordan forløpet til disse besværlige tyggemusklene egentlig var...
Tenk om de pasientene som har mer kjøtt på beina alltid hadde vært like ukompliserte og greie....akk ja!

Netty

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Ble tipset om bloggen deres etter at en fast leser hos dere kom over min tekst om "Det Perfekte Liv"(http://maikenblog.com/?p=353) på www.maikenblog.com. Hun skrev at bloggen deres var herlig befriende, og det må jeg si meg enig i!

  Ettersom dere er tannleger og jeg har et vel spesielt forhold til denne yrkesgruppen, anbefaler jeg dere å lese følgende innlegg:):)

  http://maikenblog.com/?p=34

  og deretter:

  http://maikenblog.com/?p=40

  Takk for morsom blogg, skal følge med videre!

  SvarSlett
 2. Hyggelig med nye lesere!
  Ja, det var en frisk tannhistorie du har hatt. Det ble sikkert bra med implanter, bare du ikke tryner flere ganger... Vi tannleger er jo kjekke å ha når det kommer til stykket, (det liker vi i hvert fall å tro selv).

  Og Hetty liker ikke den "fine" Egenessosiolekten. Den vet Hetty alt om, ungdomstid på Stokka som hun har hatt. (Kannik ungd.skole og russ -84 fra St Svithun vgs.)

  Hetty

  SvarSlett

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....