fredag 20. januar 2012

Testosteron vs morsinnstinkt

Emaljepikenes vanligvis så feminine hule oser for tiden av maskulinitet. Der kvinnelig ynde tidligere rådde grunnen, hersker nå testosteronet. Vanligvis dreier samtalene seg om viktige og komplett uforståelige ting som f eks hvor patcheskapet skal stå...(lykkelig var den som i det minste visste hva et patcheskap er)
I dag tidlig var det krisestemning der nede. Gulvleggeren hadde mistet "røret" sitt og fløy rundt og lette mens han bannet og svertet. Det var nummeret før snekkeren og gulvmannen røk i tottene på hverandre. Men så kom en av "pikene"-moi- og forlagte ting er et adskillig mer velkjent problem enn oppheng av patcheskap. Hører plutselig meg selv spørre en stor brande av en tilårskommen gulvlegger: "Hvor hadde du den sist, da?"..... (noen som har spurt barna sine om det noen gang?). Uansett, "røret" ble funnet inne på et behandlingsrom, av Netty, nettopp der hvor gulvmannen sist brukte det!
Etterpå klarte jeg og overrumple brannsikringsmannen i et høyst privat øyeblikk ved å låse meg inn på do for å tømme vaskebøtta. Innså raskt at det satt en mann med buksene nede der, klarte elegant å undertrykke trebarnsmoren i meg som på ryggmargsrefleks var klar til å spørre om han trengte hjelp til å tørke?

Ellers så har byggelederen mast fælt i det siste om at vi må holde det ryddig...???!!!? Hallo!! Det er vel vi damer som har enerett på den masingen, eller...???!?!
Etterpå ble det rekreasjonsskitur, har tross alt fri! Den romantiske disen på bildet skyldes veldig skitten linse på telefonen- er nok ikke så god på orden og renhold som jeg liker og tro...!!!

Netty

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....