tirsdag 16. mars 2010

Morgenstemning i heimen, rapport fra en idyll...

Ingenting som å starte dagen med en god porsjon lettsvidd havregrøt.
Her følger oppskrift:

Passe mengde havregryn og melk i en kjele (NB. Viktig med lettkokte, store havregryn rekker aldri å bli skikkelig kokt og gir utrolig mye pepper fra barn..)
Kokes opp på maksimal temperatur- (viktig for å få den lettsvidde smaken)
Det er utvilsomt en fordel og gjøre dette samtidig med at du lager en liten stabel med matpakker, setter strikk i en hestehale el to og hjelper til med panisk løsning av glemte lekser i siste liten...-for da rekker du ikke å røre i grøten, nemlig.

Nytes stående over komfyren ,to minutter etter at du i flg tidsskjema skulle ha vært ute av huset...

Netty (som skulle ha tatt foto av den ferdige retten, men som aldri rakk og finne fram kamera)

2 kommentarer:

  1. Kjent fenomen...litt variasjon "spriter" opp hverdagen. Har begynt å introdusere havregryn og melk i vår familie, særlig de dagene hvor tidsskjemaet har sprukket før jeg kryper ut av dynen på morgene ;-)

    SvarSlett

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....