onsdag 7. april 2010

Emaljepikene har nå vendt tilbake fra strømløse hytter i grisgrendte strøk av verden, kommet seg ut av svette ulltrøyer, gjennomgått utallige runder med UNO og avdankede brettspill fra 70 tallet- og er atter rede til å befri verden fra karies og det som verre er...til noen pasienters glede og andres frustrasjoner... ..og hverdagsrutinene gjenopptas. Enkelte emaljepiker starter dagen med tynn te og ser ut til å være fornøyd med det, mens andre (som f eks undertegnede) nesten må sette kaffen intravenøst for å komme i kontakt med morgenfuglen i seg. Felles for alle er at vi må oppdatere oss på hva som har skjedd på litteraturfronten siden sist...når påskeferien er slutt nytter det ikke lenger med åtte år gamle "Allers" fra utedoen- da trengs blodfersk info fra Se og Hør.
Og så kommer hverdagsfrustrasjonene tilbake- som når pasienten som du før påske mobiliserte alt av ressurser på for å få til å begynne å ta tannpuss seriøst ,kommer tilbake etter påskeferie hos mor og har blitt skeptisk til sin nye elektriske tannbørste fordi mor mener at den ikke er bra....!
(nei, hva betyr vel argumentasjonen til tannlegen med 5 års universitetsutdannelse hvis ikke "mor" er enig...?!?)......men når det er sagt- hverdager er skikkelig fine greier! Nyt dem!

Netty

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....