fredag 11. mars 2011

I blant blir man litt lei:

Pasient om pensjoneringsårsak til forrige tannlege: Han hadde vel tjent nok penger...


Pasient om utregning på kalkulator: Skal du spella litt på jødeorgelet ditt nå'a?


Kommentarer fra andre foreldre når man leverer oppgjøret fra kioskvakt for korpset på 17. mai.


Vanlig kommentar når undersøkelsen viser null hull: Det ble vel ikke du noe glad for...


Og mange fler i samme duren. Det stikker litt hver gang. De fleste av disse menneskene tjener også penger på den jobben de har. Det er ofte derfor de har en jobb. Mye preller av, men det har vært ekstra mange kommentarer denne uka. Og da blir jeg litt lei, og håper at jeg ikke skal sprekke og bli frekk tilbake.

De ser heller ikke ut til å forstå at det å gjøre tannlegen irritert er dumt. Vi utfører konsentrasjonskrevende arbeid, og selv om vi prøver å være profesjonelle så er det ingen fordel for dem selv at vi sitter og puterer og er irriterte på dem mens vi holder på. Borret går 200 000 omdreininger i minuttet. Et par millimeter fra tunga. En snau millimeter fra nerven.


Nyter fridag i dag, og er glad for at eldstemann ikke skal til Japan før til neste semester. Det blir sikkert bedre neste uke. Skal pønske ut gode svar som setter uforskammede pasienter på plass.

Hetty

6 kommentarer:

 1. Jeg er IKKE uforskamma når jeg er hos tannlegen. Jeg er først veldig nervøs, og etterpå er jeg sjeleglad for at alt sto bra til!

  SvarSlett
 2. Pasienter, kunder, klienter....De husker hva hver enkelt ting kostet i 1986. Og de er så vennlige at de opplyser om det. Hver gang. Og hva samme tingen koster i Spania.
  Man må bare berømme hukommelsen...

  SvarSlett
 3. 95 av 100 er aldri annet enn hyggelige og greie. For de 5 av 100, vel, vi skriver det meste av oppførselen på at de faktisk er hos tannlegen, og det kan av og til bringe ut det verste i noen. Men når det blir opphopning av dem, da merker vi det... Hetty

  SvarSlett
 4. Egen-mottatte:
  * Hva slags folk er det som finner på å bli tannlege?
  *......hater tannlegen......

  Jeg bare lurer; Hva skulle de gjort hvis det ikke FANTES tannleger? Gått til smeden?

  Joda, de fleste er greie og glad for at vår bransje finnes, men som du sier; av og til bare hoper det seg opp. Noen ganger blir man litt lei av å bli ansett for å være en sadistisk jævel som skriver regning med gaffel......

  SvarSlett
 5. Norge er et jævlig merkelig land,der målet er at alle skal ha samme lønn.
  (Den skjulte sosialismen kalles sosialdemokrati)

  Alt skal liksom være helt "rettferdig". Jeg trodde at de fleste har fått med seg at sosialisme verken er lønnsomt eller fornuftig. Til og med Kina og
  Russland har byttet ut Marx med frie markedskrefter.

  Massemediene forer oss daglig med likhetstanken. Alle skal ha lik lønn,lik rett til ditt og datt.(Selvfølgelig uavhengig av innsats).

  Yte etter evne og få etter behov..............

  Leve forskjellene .

  SvarSlett

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....