onsdag 30. mars 2011

I sommer ble det ryddet ut av huset til svigers. De er gamle lærere, så mye var tatt vare på og lite kastet gjennom et langt liv.

En av skattene som dukket opp var denne lille boken.


Den er full av av gullkorn. For gode til ikke å deles. Her kommer et par, oversatt til moderne norsk:

-Seksuell avholdenhet før ekteskapet:
For de fleste kvinner er i dette noe problem. Deres seksualdrift henger så naturlig sammen med deres lengsel etter hjem og barn, at de aldri skulle tenke på løse forbindelser om de ikke ble forelsket i menn som misbrukte deres kjærlighet.


-Det medisinske fakultet i Oslo har uttalt:

Sykdom som følge av avholdenhet er aldri påvist, men adskillige sykdommer som følge av seksuelle utsvevelser.-Åndelig hygiene:

Tykke romaner som bevisst spiller på menneskers seksualdrift er som stinkende søppelhauger i sinnet. Man vet jo også at flekkene er vanskelig å få bort så man skal ikke lese slikt for å "lære å kjenne verden".


Skulle man merke at man har fått tak på en bok av tvilsom karakter er det like bra å slutte å lese med det samme. Det er jo ikke nødvendig å drikke opp hele glasset med svovelsyre for å konstatere at det er svovelsyre man har fått tak på.


-Filmsensuren klipper bort det mest anstøtelige i filmene, men mye blir igjen. Særlig i amerikanske filmer.

(Det poengteres at den åndelig hygiene er like viktig som den kroppslige.)

Håhåjaja.
Det det med å vente er et tog som gikk for lenge siden uten at Hetty kom med. Og med 100 titler med stjerneromaner på kindelen, for ikke å snakke om alle romantiske komedier på film som hun har sett, er vel ånden så flekkete at alt håp nå må være ute.

Stakkars barna mine som å vokse opp med en slik fallen mor. Det ene er til og med født UTENFOR ekteskap.

Dette kan aldri gå bra.

Hetty

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....