tirsdag 28. september 2010

Doffen har daua.

Ja, ikke Doffen da, men Gullet. Den var i en sørgelig forfatning i morges, og det ble raskt bestemt at det var nok lidelse for en stakkar fisk. Da den ble funnet hengende opp ned i vannskorpa og så hvidt pustende fikk mannen i huset ansvaret for avlivning. Fisken havnet i gryta på kokeplata, mens Gullets opprinnelige eier kommenterte høylydt at "Gullet prøver å rømme". Gullet fikk en rask, men kanskje ikke helt smertefri død, og havnet i søpla:


Helt usøkt går vi over til at i lunchen kom fluxdamen med gode baguetter og prøver på fluorskyll. Det er alltid hyggelig. Vi liker prøver å dele ut, og det er altfor få som gir oss det. Det er rett og slett dårlig med forsøk på å korrumpere oss. Den eneste som har vært virkelig standhaftig er listerinedamen, og selv om hun er søt, vil vi ikke ha Listerine. Hun kjemper i motvind hos oss. Hvor er alle de andre? Og hvorfor kommer de ikke oftere?

Hetty

3 kommentarer:

 1. Å, Fluxdamen har aldri vært hos oss, men vi har Colgatedame vi! Hun har med masse, masse stæsj... Vi får tipse dem om hverandre kanskje da? Synd med fisken...

  SvarSlett
 2. en ting til:... og hvor er Corsodyldamen tro???
  ElinH

  SvarSlett
 3. Colgatedamen er innom med jevne mellomrom, men vi liker ikke lunsjen hun har med- litt for kvapsete focaccia. Vi må alltid spise knekkebrød før lunsj for ikke å gå sultne fra bordet når hun har vært på besøk (i-landsproblem...)
  Netty

  SvarSlett

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....