søndag 26. september 2010

Om utfordringer og multitasking

(Det jeg hittil har trodd var) en veldig god nabo, har utfordret meg til å sykle den etterhvert så berømte "birken" til neste år. Følte at dette var en utfordring jeg burde ta for ikke å miste mitt sporty ansikt, og siden forslaget ble fremmet ganske tidlig på kvelden en fredag i august, gjorde jeg et raskt overslag over hvitvinsinntaket og kom fram til at et halvt glass var et såpass moderat inntak at jeg kunne regnes som tilregnelig i gjerningsøyeblikket- jeg tok utfordringen.
Her kan nevnes at man alltid bør foreta en kjapp kalkulering over antall alkoholenheter før man sier ja til sportslige utfordringer. Har en rekke ganger brent meg på å si ja til Lettys utfordringer om å løpe motbakkeløp, da de har en tendens til å bli fremmet omtrent når man ser bunnen i det fjerde rødvinsglasset......
Det dreier seg selvfølgelig bare om "fredagsbirken". Jeg er sjelelig altfor nært beslektet med Aukrusts Ludvig til å tørre og kaste meg til ulvene på den superseriøse lørdagsbirken.
Uansett, ny sykkel er innkjøpt og hadde jomfrutur i dag. Sykkelen er utmerket, men grunnet fomling med drikkeflaske og nye, velfungerende bremser ble resultatet uelegant svalestup over styret...au, au og dobbeltau!! Har dermed lært følgende lekse i dag: selv om jeg til daglig er relativt god på multitasking så skal jeg aldri, aldri, aldri tro at jeg kan gjøre noe annet enn å sykle når jeg sykler!!!
Konstaterer følgende:
uskadde hender- ingen, hvilket er veldig bra for økonomien
knekte tenner- ingen, hvilket er generelt veldig bra
brukne ribbein- vet ikke, men kjennes ut som om det har vært en lite ommøblering i brystkassen
Kan også opplyse om at stipulert rundetid foreløbig er at jeg øyner muligheten til å komme i mål nesten (men bare nesten) før mørkets frembrudd...
...men ny og fin og rosa- det er den!!

Netty (..noe forslått)

1 kommentar:

  1. Hvis det er noen trøst - jeg gruer meg og angrer ganske ofte på utfordringen. Men det er SÅ lenge til - null problem. Og dette kan jeg si med den største sikkerhet etter kun ett glass rødvin en tirsdags kveld.

    Fin sykkel!

    Hilsen naboen

    SvarSlett

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....