lørdag 25. september 2010

I dag irriterer vi oss over:

Unge, yppige damer i overfylt sportsbutikk som legger beslag på ekspeditør i 1 time mens de omstendelig prøver alle skiskomodellene i butikken, uten å reflektere det minste over at det står tre dusin andre kunder i butikken som også kanskje kunne tenke seg litt hjelp...
Som ikke så ung, atskillig mindre yppig og travel trebarnsmor kjenner jeg da en nesten uimotståelig trang til å gå bort til damen, riste litt i henne og si "ja, men kan du ikke bare ta et par da!!!!", men så er man heldigvis litt for godt oppdratt...
..og så er vel sakens kjerne at jeg tviler litt på at ekspeditøren hadde giddet å bruke en time av arbeidsdagen sin på å stå og se på at jeg, en hverdagssliten 40-åring, prøver skisko...det toget har nok gått...??!

Netty

1 kommentar:

 1. Og hvordan tror du det går om tyve år? Nei, det gjelder å være selvhjulpen.
  Nå har jeg kost meg inne på denne siden en stund. Har lært en masse, blant annet å holde saksen vekk fra alt som kan kalles hankjønn. Det viktigste jeg har lært er dog: Vær aldri blant de første pasientene hos tannlegen.
  Men når jeg tenker meg om ...
  Hvis neglene ser sånn ut etter to, tre pasienters saliva, som på mitt fagspråk kalles spytt, er det ikke sikkert at jeg kommer til å gå til tannlegen mer i det hele tatt.
  Morsom side, jenter :) Men nå må jeg tilbake til egen jobb, som ikke inneholder verken saliva, saks eller skisko (Skisko? Dette lukter bergenser)

  SvarSlett

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....