søndag 9. januar 2011

Hetty har vært på helgebesøk i utkantnorge. Det er såpass langt unna der hun vanligvis oppholder seg, at Felleskjøpet ligger midt i sentrum. Det er også så lite å gjøre der en lørdag formiddag, at hun tok sin lille hund og gikk på tur til dette Felleskjøpet for å se hva de hadde å selge.
Og lykke! De hadde ting hun kunne kjøpe! Da ble det ikke en bortkastet helg, noe som ville rystet henne i grunnvollene. Det var til og med salg. Hetty kom ut av butikken med traktordresser til barna.


Og en kondomdrakt til hunden!

Har man en pels som snøen klistrer seg fast i får faktisk man gi blanke i estetikken, og prioritere komfort.


På landet må man også hjepe til når man er på besøk. Denne gangen var det rydding av julepynt med påfølgende støvsuging:

(De har så dårlige juletrær på landet.)

Og så var det rivningsarbeider:


Alt i alt et eneste slit! Det blir lenge til hun igjen tør å forlate sitt lune rede og gi seg ut i provinsene igjen!

Hetty

5 kommentarer:

 1. Min mann lurer på hva hunden gjør hvis den må på toalettet?
  IM

  SvarSlett
 2. De har åpninger på strategiske steder, og kommer i 2 modeller, en for gutta og en for jentene. For gutta er det også tilleggshensyn og ta, og man bør vurdere å anskaffe ballevarmere til bruk i ekstra kalde, og lange dager i snøen.
  Hetty ;)

  SvarSlett
 3. ballevarmere høres som et nødvendig tilleggsutstyr, men hvordan får man festet dem? Laika er ganske knipsk når det gjelder de edlere deler, men på den andre siden er jo hun en verdig madam og ikke en heftig hanhund.

  SvarSlett
 4. Man kan f.eks lage/kjøpe dem i fleece som en iten pose, lirke dem over vedhenget, og snøre forsiktig og og ømt fast ved "roten".
  Hetty

  SvarSlett
 5. Fikk du deg også traktordress, eller har du fra før??? Bare lurer til neste kveldstur i kulda, slik at jeg er forberedt. Har selv tilbrakt julen i provinsen, og der hadde ALLE traktordresser; bestemor, bestefar, mor og far og enkelte av de små barna.Synes de gikk i det hele tiden, ikke har de fjøs heller... Ikke pent synes nå jeg, og jeg skal ALDRI ha sånn!!! ALDRI!!!...
  EH

  SvarSlett

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....