torsdag 19. mai 2011

Russekort...blott til lyst..???nei, men blott til ergrelse....det var ikke før i går at jeg skjønte det. Over gjennomsnittet 18 mai sjaber pga lei krimsjuke., etter å ha observert bunker av russekort på følgende steder: kjøkkenbenken, kommoden i gangen, på krakken på badet, i sekken og på plassen til minstejenta i barnehagen samt et par som har overvintret i bilen, skjønte jeg at det er disse kortene som muligens kan være den lille tua som stadig velter mor i husets store lass av dårlig humør. Saken er at i enkelte kretser, som f eks i barnehagen, er russekort tydeligvis verdt sin vekt i gull. De samles gjennom hele året i alle mulige kriker og kroker. Hvis man kommer i skade for å kaste dem ender det opp i voldsomme sorgreaksjoner som medfører at man umiddelbart fisker dem opp igjen fra søpla og tørker vekk kaffegrut og fiskepudding i hvit saus for å gjennopprette freden i heimen.
Men nå kjenner jeg at jeg muligens nærmer meg en grense for hvor mye dårlig Feng Shui en skal kunne tillate seg fra disse irriterende lappene!!!
...på en annen side...jeg skal vel klare å stå han av denne gangen også. Akkurat som jeg har gjort med de 6-7 tennisballene som bor i gangen rett innenfor inngangsdøra og de plastikkmyntene som fulgte med kassaapparatet i jula for to år siden og som vi fortsatt finner igjen på de mest urtolige steder ....hvem vet, kanskje man til og med vil ta seg i å savne alt dette om 15-20 års tid...?

Netty

1 kommentar:

  1. Russekort, bayblades (er tilbake!) og fotballer (gjerne i sofaen) tror trives best i fellesrom... kjenner meg igjen, Netty!
    ElinH

    SvarSlett

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....