mandag 30. mai 2011

Panikk ved postkassa...en historie fra virkeligheten
- fredag ettermiddag, glad og fornøyd hjem fra jobb helt til et dypdykk i postkassa avslører brev fra kemneren...ikke noe godt tegn.....hm,hm..


...tilløp til hyperventilering på kjøkkenet da det demrer for meg at den godeste netty emaljepike faktisk har glemt å betale forskuddskatten sin- som skulle vært betalt den 15 mai....hjelpe meg...!!
-kemneren er kjempesur for dette og forlanger nå at all skatt resten av året skal betales umiddelbart- hvis ikke vil fæle ting skje som feks tvangsinnfordring og utleggspant...bilde av husløse barn og katt demrer forbi på netthinnen...faktura med svimlende beløp vedlagt
-aggressiv pålogging på skandiabanken for å betale glemt skatt fortere enn svint, fremdeles hyperventilerende...

...mandag morgen, på telefon til kemneren med høy puls og anstrengende muzak i øret..er det mulig å få tilgivelse eller må sommerferien og alle fridager i juni ofres på kemnerens alter...?
-hyggelig dame i andre enden skal snakke med saksbehandler...mer muzak...damen tilbake og "jo da, det er i orden, men neste gang så......" ...hører meg selv love dyrt og hellig at det blir helt sikkert ingen neste gang....puh...!

netty (skattesnylter)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Når emaljepikene får kommentarer blir de veldig glade og smiler sine hviteste smil....